Sopimusehdot

Kuntokeskus Timmi sopimusehdot

1. Sinulla tulee olla voimassa oleva sopimus Kuntokeskus Timmin kanssa, jotta voit harjoitella kuntosalilla.

2. Kuntokeskus Timmin asiakkuus on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi käyttää muut kuin sinä itse. Jos päästät sisään jonkun muun omalla tunnuksellasi on se sakotettava rike, ja tästä koituu 50€ sakko sinulle. Asiakasta jolla tunnuskortti ei toimi/on unohtunut kotiin, ei myöskään voi päästää sisään. Jokainen kulkee omalla voimassaolevalla tunnuskortillaan. Toistuvasta väärinkäytöstä voidaan sinun asiakkuutesi katkaista ilman erillistä ilmoitusta.

3. Kaikki harjoittelu Kuntokeskus Timmissä tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla. Asiakas on myös vastuussa omasta omaisuudestaan, jonka tuo mukanaan kuntosalille. Huolehdithan vakuutuksesi kuntoon meillä harjoitellessa.

4. Jollei toisin sovita alkaa asiakkuutesi heti allekirjoitettua/tilattua asiakkuutesti. Liittymismaksu on 15 € joka maksetaan kun liityt saliin. Kortin voit tauottaa ilmaiseksi 1 kerran kalenterivuodessa. Tämänjälkeen tauolta palaaminen kustantaa tuon 15 € / krt. Tällä katamme asiakaspalvelun ylimääräiset työkulut, sekä asiakasrekisterin päivitykset.

5. Kuntokeskus Timmillä on 2 eri korttivaihtoehtoa. 1 KK ja 10-kerran. KK kortti on aina toistaiseksi voimassaoleva, ja tauot tai muutokset korttiin tulee aina ilmoittaa asiakaspalvelussa. 10-kerran kortti on voimassa aina 1-vuoden kerrallaan.

6. Kuntokeskus Timmi:n asiakkaana olet itse vastuussa omien tietojesi päivittämisestä. Emme ole vastuussa epäonnistuneesta maksuista,sähköpostiosoitteista,postiosoitteista / puhelinnumeroista. Kaikki muutokset tulee tehdä meille sähköpostitse, tai paikanpäällä ilmoittamalla.

7. Kuntokeskus Timmin asiakkaana suostut vastaanottamaan tietoja koskien Kuntokeskus Timmi:n toimintaa sähköpostilla sekä tekstiviestillä. Saamme käyttää asiakastietojasi ainoastaan asiakkuutta koskevissa asioissa. Tallennamme asiakkaidemme kävijätiedot.

8. Päästäksesi sisään harjoittelemaan Kuntokeskus Timmiin tulee sinulla olla voimassaoleva asiakkuus. Asiakkuutta ei voi siirtää toiselle, eikä samalla asiakkuudella voi päästää sisään muita kuntoilijoita. Kuntosalillamme on kamerat, joilla valvotaan asiakkaiden kulkua kuntosalilla. Jatkuvasta väärinkäytöstä seuraa asiakkuuden menetys ilman erillistä ilmoitusta. Päästäessäsi sisälle toisen kuntoilijan asiakkuus tunnuksellasi, voidaan sinua sakottaa 50€ arvoisella sakolla.

9. Asiakkaanamme sitoudut noudattamaan yleisiä ohjesääntöjä, jotka parantavat meidän kaikkien kuntoilukokemusta Kuntokeskus Timmi:ssä.

10. Sopimusehtojen tai hyvinvointisäännösten rikkomuksissa voi Kuntokeskus Timmi irtisanoa asiakkuuden ilman ennakko varoitusta.

11. Kuntokeskus Timmi pidättää oikeuden muuttaa hintoja, sekä sitoutuu olemaan asiakkaita kohtaan rehellinen sekä reilu toimija.

12. Alkoholin tai muiden päihdeaineiden nauttiminen, vieminen tai niiden vaikutuksen alaisena liikkuminen on Kuntokeskus Timmi:n tiloissa kiellettyä. Käyttäytyminen vastoin tätä sääntöä on perustelu asiakkuuden irtisanomiselle.

13. Doping aineiden käyttö Kuntokeskus Timmi:ssä on kiellettyä. Suhtaudumme erittäin kielteisesti Doping aineisiin, ja niiden käyttö kuntosalilla johtaa välittömästi asiakkuuden irtisanomiseen, sekä merkinnän asiakkuusrekisteriisi.

14. Halutessasi lisätietoja asiakkuudesta / Kuntokeskus Timmi:stä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, tai tulla käymään ohjaajan ollessa paikalla. ( Ilmoitettu etukäteen)
15. Kaikki tiedustelut koskien Personal Trainingia tulee suunnata suoraan kyseiselle Personal Trainerille, tai tulemalla käymään Kuntokeskus Timmi:ssä ohjaajan ollessa paikalla.
Huomioithan että Kuntokeskus Timmi:n tiloissa voi toimia vain Kuntokeskus Timmi:n kanssa sopimuksen tehneet personal trainerit.