On Ramp kurssit

 

Siirry ajanvaraukseen! 

 

On Ramp (peruskurssi aloittelijoille)     07-08.01.2023 seuraava kurssi !!

Varaa paikkasi vuoden 2023 ensimmäiselle On Ramp peruskurssille 💥🖐✌️
Alota uusi harrastus meidän uudella boxilla Suonenjolla 🏋️‍♀️🏋️ Sinun ei tarvitse miettiä pärjäätkö tunneilla tai osaatko vielä mitään voimanosto tai painonnosto liikkeitä.
Peruskurssin tarkoitus on opetella nämä perinteiset liikkeet yhdessä ja saada sitä kautta turvallinen startti CrossTraining (toiminnallinen harjoittelu) maailmaan.
Tunnit soveltuvat kaikille ja meidän tunneilla vallitsee hyvä yhteishenki, suattaapa jopa nauru raikaa aina aika-ajoin 😉
Jos haluat oppia voimanostoa, toiminnallista harjoittelua, painonnostoa, kahvakuulailua yms , niin nyt on erittäin hyvä paikka tulla testaamaan Boxin toiminnallisia tunteja. Mitään aiempaa kokemusta vastaavista liikkeistä tai tunneista sinulla ei tarvitse olla, vaan tarkoitushan on opetella liikkeet ja tavat yhdessä.
Kurssin ajankohdat:
LA 07.01 klo 11-14
SU 08.01 klo 11-14
Hinta 99 € ( sis kurssin sekä ensimäisen treenikuukauden )
Kurssin jälkeen kuukausihinta on 50€/KK sis myös kuntosalin.
Max 12 / hlö / peruskurssi
Ilmottaudu mukaan – > info@kuntokeskustimmi.fi // 0453520454 -Tuomas // Valmentaja

 

Rohkeasti mukaan. Kurssi on pääasiassa 15 + vuotiaille. Nuoremmat käyvät vielä punttikoulua, joka on meillä tarjolla.

 

Boximme toimii osoitteessa Vanhamäentie 122, 77600 Suonenjoki.

Vanha syketalo.

 

WOD 

Workout of the day, eli ”päivän treeni”. Päivittäin vaihtuva ryhmäliikuntaharjoitus pitää sisällään alkulämmön, voima-/ taito-/ tekniikkaosuuden sekä sydän- ja verenkiertoelimistöä kuormittavan metcon -harjoitteen. Voit osallistua WOD-tunnille kun olet käynyt On Ramp -kurssin. WODilla on aina oma ohjaajansa, joka on salilla juuri sinua varten, neuvomassa, ohjaamassa ja valmentamassa. On Ramp -kurssin jälkeen siis ei tarvitse vielä osata kaikkea vaan ohjaajalta voit kysyä apua aina tarvittaessa.

Päivittäin vaihtuvan treenit julkastaan aina meidän whatsapp ryhmässä, ja tunneille ilmoittaudutaan avoinna24.fi -palvelun kautta. ( www.avoinna24.fi ) sieltä etsit Kuntokeskus Timmin ja ei muuta kuin varailemaan.

Painonnosto 

Tällä tunnilla päästään käsiksi nopeuteen, tasapainoon, liikkuvuuteen, voimaan, keskivartaloon, kehonhallintaan, yms. Siis aivan mahtava tunti kaikille.

Painonnosto koostuu kahdesta liikkeestä

1: Työntö ( rinnalleveto+ylöstyöntö)

2: Tempaus.

Jos liikkeet ovat osittain tutut, voit hypätä tunnille mukaan sillä käymme jokaikinen kerta läpi tekniikkaa, ja painoja päästään nostamaan vasta kun valmentaja antaa luvan. Pidämme myös aika-ajoin painonnoston alkeiskursseja, joista on hyvä hakea vauhtia itse tunneille. Erinomainen oheisharjoittelu muoto kaikille nuorille urheilijoille lajista riippumatta!

Painonnosto tunneille voi tulla myös PUNTTIKOULUN treenaajat.

 

Kaikkien meidän yhteinen talli 🙂

[one-half-first]

Kuntokeskus Timmi avasi uuden tilan (BOXIN) Suonenjoelle Vanhallemäelle, jossa tullaan pitämään kaikki yhteiset/ohjattavat treenit.

Timmi toimi ryhmäliikunnan kanssa pitkään pienehköissä tiloissa ”montussa”, mutta koska muutos on aina hyvästä päätimme avata kokonaan uuden palvelunkonseptin ja uuden tilan ryhmille Suonenjoelle Vanhallemäelle.

Athlete BOX talli on noin 350 m2 tila jossa on paikat niin ryhmäliikuntaan, yksilötreenaukseen kuin vaikkapa pelkästään palautumiseen. Varsinkin tuo palautuminen on mielenkiintoinen lisä, sillä tilassa on oma nurkkaus josta löydät Recovery Pumpin painekäyttöiset palautumislahkeet, lihasvasaroita, ja myöhemmin saunaosastolle tulee kylmäallas. Nämä kaikki on sinulla käytössä kun omaat tuon 50 € arvoisen KK kortin.

Palautumis nurkkaukseen voit tulla käyttämään tuotteita myös silloin kun boxilla on tunti menossa, sillä se on jaettu omaksi tilaksi sermeillä.

[/one-half-first]

[one-half]Ryhmäkokomme tulee olemaan 12-20 välillä riippuen millainen tunti on kyseessä. Meidän kaikki tunnit ovat sellaisia joille voit tulla ilman aikaisempaa kokemusta, eikä sinun tarvitse jännittää sitä pärjäätkö tms tunnilla. Sen takiahan tunneille tullaan ,että siellä opetellaan yhdessä 🙂 Kaikki tekevät juuri siihen tahtiin kun itse haluaa / jaksaa.

Meidän tunneilla sosiaalisuus ja rento tunnelma on myös kaikki kaikessa. Tahdomme että jokainen asiakas viihtyy Timmissä tai Boxilla riippumatta iästä, sukupuolesta tai siitä kuinka kauan on meidän asiakkaan ollut. Liikunta ja hyvinvointi on meidän kaikkien asia 🙂

50 € / KK ( rajaton käyttöoikeus kuntosaliin, boxiin ja palautumisnurkkaukseen )

85 € / 10-krt (rajaton käyttöoikeus kuntosaliin, boxiin ja palautumisnurkkaukseen. Voimassa 1-vuoden ostopäivästä )

[/one-half]