Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

Kuntokeskus Timmin ryhmäliikunta toimii Timmin tilojen alakerrassa.

Meillä on käytössä kaksi erillistä ryhmätilaa, joka mahdollistaa tuntien päällekkäiset alkamiset. Näinollen pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin tuona “ruuhka” aikana arkipäivisin.

Nämä tilat ovat kaikkien käytettävissä myös silloin kun tiloissa ei ole ohjattua tuntia.

Timmin ryhmäliikuntaa on tietoisesti muutettu vuonna 2018. Pitkään kuljimme samaa polkua mitä kaikki palvelun tarjoajat kulkevat. Pitävät samoja tunteja kuin muut, ajattelematta tunnin todellista terveyshyötyä.

Pienensimme ryhmäkokoja, ja toimme aivan uusia tunteja mukaan tarjontaan, jotta asiakkaan saama hyöty olisi entistäkin suurempi. Esimerkkinä tästä maailmalla eniten kasvussa olevat soututunnit ovat rantautuneet Kuntokeskus Timmiin.

Tuntien tarkoitus on rakentaa asiakkaiden lihaksistoa, tukea kestävyyskuntoa sekä pudottaa painoa fiksulla tavalla. Koska tuntien maksimikoko on pienehkö pystymme myös perehtymään asiakkaan henkilökohtaiseen ohjaamiseen/valmentamiseen.

43 € / KK ( rajaton käyttöoikeus kuntosaliin sekä ryhmäliikuntaan )

75 € / 10-krt ( oikeuttaa käynteihin niin kuntosalin kuin ryhmäliikunnan puolella, voimassa ostohetkestä 1-vuoden)

 

Siirry ajanvaraukseen! 

 

Tuntikuvaukset

Alkeiskurssi alkaa 30.09.2019.

Tällä tunnilla pääset oppimaan kaikessa rauhassa oikeat nostotekniikat kaikkiin perus liikkeisiimme. Tämän tunnin tarkoituksena on toimia siltana kohti Timmin muita ryhmätunteja. Kiirettä meillä ei ole, mutta hikoilemaan pääset 🙂

Jos sinua on kiinnostanut Kuntokeskus Timmin ryhmäliikunta on tämä alkeiskurssi / On Ramp juuri sinulle. Rohkeasti mukaan, mitään alkutasoa tms sinä et tarvitse, eikä sinun tarvitse vielä osata mitään liikkeitä.

Tunnit ovat aina:  MA 17:15-18:15   sekä TO 18:15-19:15

Valmentaja: Tuomas Kullaa // PT // painonnosto // fysiikka valmentaja.                            Parempaa valmentajaa näihin liikkeisiin saat tältä seudulta hakea 🙂

Hinta 43 € / KK. Samalla hinnalla saat käydä treenaamassa kuntosalilla aina kun tahdot.

Kesto 2 kuukautta, jonka jälkeen voit hypätä Timmin muille tunneille mukkaan!

Mukaan mahtuu 12 hlö joten laitahan ilmottautuminen tulemaan ripeästi ->

info@kuntokeskustimmi.fi  // Tuomas 045 352 04 54

 

 

Voima    60-75 min

Voima on voimaa ja se on jämpti. Tällä tunnilla keskitytään tekniikkaan, ja isoihin liikkeisiin. Tunnilla käydään läpi joko kyykky, maastaveto, penkkipunnerrus, tai leuanveto. Loppujumppia tms tämä tunti ei tunne. Tervetuloa kehittämään omia voimatasoja, ja hakemaan oppia omiin tekniikoihin.

 

CrossTraining 60-75 ( sitäpä sitä CrossFitin tyylistä jumppaa )

Crossarit on Timmin tunneista niitä joilla pääset oppimaan uutta, mutta myös haastamaan itsesi loppujumppien muodossa. Tunnit kulkevat usein samaa kaavaa joka on seuraavanlainen: Alkulämmittely – voimaosia – loppujumppa. Voimaosiossa liikkeet saattavat olla teknisiäkin, joten kannattaa ensinmäisenä ottaa haltuun maanantaisin käytävä aloituskurssi, siitä on hyvä hypätä Crossari muille tunneille. Jos vieläkin epäilyttää niin kalenterista löytyy torstailta CrossTraining helppo, jossa liikkeet ovat hieman helpompia. Nimi voi olla pelottava, mutta tunti on täynnä onnistumista ja naurua !

Painonnosto 90 min

Tällä tunnilla päästään käsiksi nopeuteen, tasapainoon, liikkuvuuteen, voimaan, keskivartaloon, kehonhallintaan, yms. Siis aivan mahtava tunti kaikille.

Painonnosto koostuu kahdesta liikkeestä                                                                                                            1: Työntö ( rinnalleveto+ylöstyöntö) sekä 2: Tempaus.                                                                                Jos liikkeet ovat osittain tutut, voit hypätä tunnille mukaan sillä käymme jokaikinen kerta läpi tekniikkaa, ja painoja päästään nostamaan vasta kun valmentaja antaa luvan. Pidämme myös aika-ajoin painonnoston alkeiskursseja, joista on hyvä hakea vauhtia itse tunneille. Erinomainen oheisharjoittelu muoto kaikille nuorille urheilijoille lajista riippumatta!