Kenelle Timmi on?

Kenelle Timmi on?

 

[one-third-first]

ALOITTELIJOILLE
Me kaikki aloitamme liikunnan jostakin, eikä sinun tarvitse olla liikkunut ennestään tullaksesi meille.
Eikä sinun tarvitse osata mitä hienoimpia tekniikoita/liikkeitä liikkuessasi meillä. Tärkeintä on perusliikkeet, ja se että on intoa sekä iloa salille tullessa. Valmentajamme auttavat sinua tarvittaessa matkanvarrella, eikä kannata pelätä kysyä neuvoa muilta ystävällisiltä kanssaliikkujilta. Kuntokeskus Timmi on rakennettu sinua varten.

 

TAVALLISILLE LIIKKUJILLE
Suurin osa meistä on aivan tavallisia liikkujia. Elämää ja kokemusta on repussa jo hieman, ja voipi jopa olla että sitä kokemusta ja elämää näkyy jo eturepussakin. Me useasti ajattelemme että ”kehtaako sitä tulla Timmiin jumppaamaan”. Vastaus on että tottakai. Juuri sinua vartenhan me salin olemme rakentaneet. Se millaiset verkkarit vetäset lähitessä jalkaan, tai millaiset treenikengät sinulla on ei vaikuta mihinkään. Iteasiassa mitä omaperäisempi niin sitä parempi! Me kaikki liikumme vain ja ainoastaan oman terveytemme takia, emme muiden. Se meidän kaikkien tulee muistaa.

[/one-third-first]
 
[one-third]

ELÄKELÄISILLE
Lihaksiston rakentaminen ja ylläpitäminen kuuluu meille kaikille kaikissa ikäluokissa. Mitä enemmän saavutamme elämänkokemusta , sitä tärkeämmäksi tulee pitää huolta omasta kehostaan. Lihaksiston ylläpitäminen kuntosaliharjoittelulla on tässä aivan avain asemassa. Lihaksistoa emme saa rakennettua samalla tavalla ryhmäliikunnassa tai ulkona hiihtolenkillä.
Laitteistomme ovat erittäin simppeleitä käyttää, ja vinkkinä voin antaa että salilla on aika hiljaista aina klo 11-15 välillä 😉

 

VOIMAILIJAT
Ei ole Timmiä salia ilman voimakkaita naisia ja miehiä. Meillä löydät käsipainot aina 50 KG asti. Kahdessa kerroksessa kyykky, maastaveto , penkkipunnerrus paikkoja, jalkaprässi, sekä kaiken muun tarvittavan. Olemme myös saaneet alan tunnetuilta harrastajilta tunnustusta laitekannastamme, ja siitä että olemme valinneet CYBEX:in laitteet.

[/one-third]
 
[one-third]

PAINONNOSTAJAT
Rinnalleveto+työntö sekä tempaus
Timmin alakerrasta löydät painonnosto tilaa, joka on varusteltu BullDog Gearin tangoilla sekä painoilla. Tankoja löydät niin 20 kg kuin 15 kg painoisina. Mikäli olet kiinnostunut painonnostosta, mutta et omaa vielä tekniikan saloja, kannattaa väijyä Timmin aloituskursseja tai pyytää yksilövalmennusta Tuomakselta ( tuomas@kuntokeskustimmi.fi )

 

RYHMÄLIIKKUJAT
Ryhmäliikunta on hyvä lisä kuntosaliharjoittelulle. Meillä pääsetkin liikkumaan nykyaikaisten tuntien parissa, jotka on suunniteltu auttamaan liikkujia eteenpäin omissa kuntotasoissaan. Vanhanaikaiset tanssitunnit ym on jätetty taka-alalle ja tilalle on tullut tarkkaan suunnitellut ja toimivat ryhmätunnit. Meillä tuntien asiakasmäärä on myös pienehkö, jotta valmentaja voi aidosti keskittyä tunnilla olijoihin, heidän yksilölliseen valmentamiseen sekä tekniikan korjauksiin. Tervetuloa 2018 luvulle Timmiin!

[/one-third]