Lauri Kerminen esittäytyy

Moikka.

meikäläisen ensimmäin kirjotus nyt sit. Eli ei kannata odottaa mitään ihmeellistä.

Elikkäs viime kausi tosiaan meni Ranskassa Nantes nimises kaupungis. Ensimmäinen kausi ulkomailla joka kyllä kasvatti paljon ja aukas silmiä!

Kausi sinänsä meni penkin alle joukkueen tavoitteisiin nähden! Meil oli hyvä nippu kasas mut ei saatu oikeen miehistä kaikkee irti mikä jäi harmittamaan. Treeni kulttuuri oli aika erilainen ku suomessa, reenattiin paljon enemmän mistä pidin kyllä. Välil tottakai tuntui ettei oo järkee nii kovaa reenaa jos pelit oli lähel.

Sarjan taso oli tosi hyvä ja se tyyli miten siellä pelattiin lentopalloo sopi mulle hyvin. Pitkiä palloja ja katsoja ystävällisiä matseja.Kaikkijoukkueet oli tosi tasasia!

Maana Ranska oli aivan huikee, kauniita kaupunkeja ja tosi hyvää jälkiruokaa! Vaikka odotukset oli kovat ennen kautta niin näin jälkeen päin mietittyny tosi huikee reissu vaikkei pelit menny niiku piti! Tulin paljon viisaanpana ja yhtä kokemusta rikkaampana takasin suomeen!

Kotona käytyäni valuin pikku hiljaa maajoukkue leireille. Oon ollu nyt 3 vuotta mukana maajoukkueessa mistä olen joka kevät kiitollinen et saan olla osa sitä. Eka vuotena ku pääsin mukaan ryhmää, alotin joka pelin penkiltä mikä sai mut reenaaa vielä kovemmin koska halusin olla kentällä! Sit sain yhen mahollisuuden ku matkustettiin Etelä-Koreaan pelaa ja taisin käyttää sen mahiksen hyvin kun sen jälkeeen oon ollu alottava liberona. Mut ei tää helppoo täs roolis oo pysyy. Kilpailu on koko ajan tosi kovaa mistä kyllä tykkään. Sillon saa enemmän itestään irti ku tietää ettei ole varaa antaa löysää ikinä!

Nyt 3 viikkoo lomalla olleena alkaa taas tekee mieli pelaamaan kunnolla!Tällä viikolla alko omatoimi reeni jakso.Kovaa saa reenata! kuukauden tää kestää ja sit alkaa em-kisojen valmistavat leirit! Eli Italian kisoja odotellessa!

Kiitos ja anteeksi!

Lauri toivottaaa kaikille hyvää kesää!

11752542_10153615489683287_738122054712394633_n


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *