Kummipelaaja Iiro Pakarisen kuulumiset!

Moi kaikki timmiläiset!

Kesä alkaa vetelemään viimeisiään ja lähtö Kanadaan on enää parin päivän päässä. Tätä tilaisuutta varten on koko pitkä kesä tehty täysillä hommia, ja kohta pääsee näyttämään miten rapakon takana Suonenjoen poika pärjää! Helppoo se ei tuu olemaan mut lupaan et annan kaikkeni ja vielä vähän päälle et pääsisin pelaamaan kaikista himotuimassa ja maailman parhaassa sarjassa eli NHL:ssä. Kerron vähän teille miten mun kesä meni, johon mahtui paljon kaikenlaista…

MM-kisojen jälkeen kausi loppui hienosti mitaliin,vaikkakin katkerasti hopealle jäätiinkin. Kauden loputtua otin 3 viikoa ihan iisisti stadissa, ja ajattelin liittyväni sen jälkeen IFK:n rinkiin treenaamaan, mutta omatoiminen jakso puski vastaan ja tulimme perheen kanssa Suonenjoelle. Kuulin jo aikaisemmin et Suonenjoelle olisi avattu uusi kuntosali, mutta vasta päästyäni tänne kävin vilkaisemassa paikkaa ja näytti todella hyvältä!! Tumpin kanssa sovittiin asiat et pääsisin Timmiin treenaamaan koko kesäksi ja että olisin myös niin sanotusti Timmin ”kummi”. Todella hienoa olla Timmin toiminnassa jollain tapaa mukana, sillä tällaista salia Suonenjoki on mun mielestä juuri kaivannutkin.

Kesäkuu meni yli puolenvälin ennen kuin aloitin harjoittelun. Peruskuntoa/perusvoimaa aloin taas kasvattamaan pitkillä sarjoilla, pitkillä aerobisilla lenkeillä ja erilaisilla peleillä. Juhannusviikko meni mukavasti mökkeillessä,vaikkakin huono sää pilasi hieman viikkoa.
Heinäkuun puoliväliin saakka salilla ja pururadalla vedin peruskuntopohjaa, kunnes aloin ottaa jo vähän terävimpiä treenejä ja nopeutta. Karnevaalitkin kerettiin juhlia tyylillä alta pois ja hauskaa oli!! Karnevaalien jälkeisellä viikolla saatiin myös Suonenjoen jäähalliin jää, mikä oli aivan huikea juttu! Kerkesin pari kertaa käydä Kuopion lippumäessä jäillä, mut et Suonenjoelle noin aikaisin jäät saatiin ni sen haluun nostaa esillä ja KIITTÄÄ todella paljon! Ei tarvinnut enää ajella jäille ja pääsin käymään jäällä aina kun halusin. Salitreenit hiukan väheni elokuun alkaessa ja olin luistelemassa joka päivä, paitsi lauantaina mikä on ollu mun vapaapäivä. Treenailin myös muutaman kerran viikossa SuKikan edustuksen mukana siitä iso kiitos heille et pääsin mukaan. Voin kertoo et kannattaa ens kaudella mennä pelejä kattoo, siel on aika erinäkönen jengi jäällä! Nousu ylempään divariin ei varmasti oo kaukana.
Nyt pari viime viikkoa on vedetty kovaa luistelua ja jää tatsi alkaa olemaan mintissä, siel missä sen pitää ollakin.
Sunnuntaina lähtee lento Edmontoniin ja kyllä, mua jännittää ihan helvetisti!! Mut käännän sen siellä päässä hyväksi energiaksi ja ainahan pelitki jännittää ni ei siin mitään uutta oo! Positiivisin ja odottavin mielin matkaan lähetään!
Haluan toivottaa hyvää jatkoa ja syksyn alkua kaikille timmiläisille, miksei muillekin ja muistakaa käyttää tätä huikeeta salia aina kun kerkeätte! Pidetään Timmi yhdessä pystyssä! Iso kiitos myös Tumpille!! Nähdään taas ensi kesänä entistä kovemmassa tikissä!!

Terveisin Iiro


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *