Iiron kesä Suonenjoella

Moi kaikki Timmiläiset!

Kesä on taas kerran jo melkein takana päin ja olis pitkästä aikaa kuulumisia kerrottavana.
Tulin Suomeen ja Suonenjoelle tuossa huhtikuun puolivälissä. Kauden lopussa tuli polvivamma ja kuntouttelin sitä Edmontonissa vielä pari viikkoa kauden loppumisen jälkeen. Suomeen tullessa polvi oli jo hyvässä kunnossa, mutta pidin pari viikkoo ihan totaalihuilia. Viikko kävästiin Turkissa perheen kanssa lämmittelemässä ja toinen viikko relattiin kotona.
Toukokuussa alkoikin sitten kova treenaminen tulevaa kautta varten. Treeniohjelmat tuli ja tulee siis tälläkin hetkellä Edmontonista suoraan puhelimessa olevaan sovellukseen. Älkää siis ihmetelkö jos räplään salilla aina välillä puhelinta 🙂 EN ota saliselfieitä vaan katson päivän liikkeet ja toistomäärät sieltä ja merkkaan painot ja kaikki muut puhelimen sovellukseen. Fysiikkavalmentaja sitten Edmontonin päässä näkee minne suuntaan kehittyminen menee. Ekat neljä viikkoa oli kahdesti viikossa porrastreeni tiistaisin ja lauantaisin. Maanantaina ja torstaina jalkapunttia. Torstai ja tiistai yläkroppaa ja sunnuntai vapaapäivä. En ole ennen urallani näin paljon portaita juossut mitä on nyt tullut juostua mut kyllä huomaakin etää kestävyyttä on tullut. Jos haluatte vielä ennen lumen tuloa nostaa kestävyyttä voin kertoo miten itse tein tänä kesänä porrastreenit. Kaksi ensimmäistä viikkoa tiistaisin 40 min kävelyä putkeen ylös. Lauantai sama setti 40 min juosten/hölkäten. Sen jälkeen noin 6-7 vkoa tiistaisin juosten 40 min ylös alas. Lauantai 120 rappusta ylös alas 60 sekuntia aikaa. Eli kun lähdet alhaalta kello päälle, käyt ylhäällä, nopeasti alas. palautukseen jää noin 10 sekkaa. Toi kolmesti putkeen sit 2 minuutin huili. Sit koko setti 6 kertaa eli yhteensä 18 kertaa ylös ja alas. Voin kertoa että pahalle tuntuu mut se kehittää!! Käykää ihmeessä kokeilemassa!
Punttitreenit sitten hiljalleen väheni kun kesä meni pidemmälle ja tilalle tuli paljon nopeusjuttuja. Terävyyttä pitäis itselle saada ensi kaudelle lisää ja sitä on nyt yritetty työstää vähän enemmän kuin muita. Käytiin vetää yks päivä 300 metrin ja 150 metrin spurtteja enoni Pakarisen Hannun ja kaverin Taavitsaisen Pietun kanssa. Täytyy kyllä sanoa et on Hannu kyllä kovassa tikissä. Nuorilla pojilla oli tekemistä että perässä pysyttiin!
Sukikan jätkien kanssa tuli myös käytyä leppävirralla jäällä koko kesäkuu 2-3krt viikossa. Kiitos jätkille hyvästä sitoutumisesta ja meiningistä! Saatiin vielä viimeiselle pelivuorolle kovia pelimiehiä seuraksi leppävirralle. Juuso Puustinen, Toni Kallela, Ville Hyvärinen, Simo-Pekka Riikola ja Toni Hyvärinen kävivät testaamassa miten putki kulkee. Mukavat pelit saatiin aikaiseksi ja SuKikan äijät sanoivat et kovimmat pelit missä ovat ikinä pelanneet 😉

Tulevaa kautta ajatellen minulla on siis vielä yksi vuosi diiliä Edmontoniin jäljellä. Oilers laittoi tulevalle kaudella oikeastaan kaiken uusiksi, Toimarista koutseihin. Mielenkiinnolla kyllä odotan kun uudet tuulet puhaltaa ja varmasti saadaan koko organisaatiolle fressi startti. Henkilökohtaisella tasolla tietysti muuta tavoitetta ei ole kuin ottaa heti Training Campilta paikka joukkueesta ja päästä aloittamaan kausi Oilersissa. Mutta jos kävisi niin että farmijoukkue jossain vaiheessa kutsuisi osoitteena olisi kaupunki nimeltä Bakersfield. Oklahoma city ei siis enää ole Oilersin farmijoukkue enää. Tietääkseni Bakersfield on jossai Kaliforniassa suht lähellä Los Angelesia, joten kyl siel pitäis ainakin kelit olla kohdallaan.

Elokuun lopussa siis Edmontoniin ja treenicamppi alkaa syyskuun puolivälissä. Lähden ensin itestään ja perhe seuraa perässä kun pelipaikka vakiintuu, on se sitten Oilers tai Bakersfield.

Kyllä on ollu taas hieno kesä kaikinpuolin Suonenjoella ja saanut treenata monta kertaa viikossa huikealla Salilla Timmissä! Kiitos siitä! Nauttikaa vielä loppukesästä ihmiset! Toivotaan et tulis edes vähän lämpimämpää säätä elokuulle.
Loppuun vielä sellanen juttu et en tiiä onko tää vielä ollu missään lehdessä tai muualla tai tietääkä vielä kukaan mut tämä vuosi on kasvattajaseurani Suonenjoen Kiekko Karhujen 50-vuotis juhlavuosi!!! 15 päivä elokuuta klo 16 pelataan juhlaottelu SuKika Allstars vastaan KalPa Allstars. Tulee muuten olemaan hieno tapahtuma, tulkaahan paikalle ja käykää tsekkaamassa ottelun kokoonpanot SuKikan nettisivuilta!

Oikein Hyvää loppukesää ja kiitos kaikille teille tsemppaajille ja mukaville ihmisille tähän astisesta kesästä!!

Best regards
Iiro Pakarinen

10423873_407416612746085_7255683875907179004_n


Posted

in

by

Tags: